Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αλλαγή στον διαιτητή VAR του ντέρμπι

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής έγινε στον διαιτητή στο VAR πριν από το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μπρούνο Εστέβες, αφού ο τελευταίος δεν κατάφερε να φτάσει στη χώρα μας λόγω των ταξιδιωτικών κανόνων.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται η αντικατάσταση του Bruno Esteves από τον Άγγελο Ευαγγέλου στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός του Πρωταθλήματος Super League.

Η Κ.Ε.Δ. προέβη στην αναπλήρωση του Πορτογάλου Video Assistant Referee εξαιτίας αιφνίδιου προσκόμματος στην εκπλήρωση του ταξιδιωτικού του προγράμματος, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η άφιξή του στη χώρα μας.

Ο κ. Esteves επρόκειτο να μεταβεί από την Πορτογαλία στη χώρα μας, ενώ οι συμπατριώτες του, που έχουν οριστεί ως διαιτητική ομάδα του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αφίχθηκαν από το Σεράγεβο, όπου είχαν οριστεί στην αναμέτρηση του UEFA Nations League Βοσνία-Ιταλία.

Η Κ.Ε.Δ. βρισκόταν σε αναμονή πιθανής αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπισε ο κ. Esteves (λόγω των απαράβατων ταξιδιωτικών κανόνων που τηρούνται από τις εθνικές αρχές για τον περιορισμό εξάπλωσης του COVID-19) και εξάντλησε κάθε χρονικό περιθώριο πριν αποφασιστεί η αντικατάστασή του».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ