Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή του Σωκράτη ο Χολέμπας

Μετά από την δεδομένη απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο για τον επόμενο 1,5 μήνα, το βάρος πέφτει και πάλι στο κέντρο της άμυνας, με Παπασταθόπουλο και Μπα να καλούνται να βγάλουν συνεχόμενα παιχνίδια, μιας και δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός, αφού και ο Αβραάμ είναι τραυματίας.

Το ερωτηματικό αφορά τον Σωκράτη, ο οποίος πριν από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε να αγωνιστεί για έναν χρόνο περίπου και ήταν λογικό ότι θα χρειαζόταν ένα στάδιο προσαρμογής. Ήρθε και ο τραυματισμός του στον ώμο, κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Ομως ο Σωκράτης έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στον Βόλο και μάλιστα ήταν πολύ καλός.

Τώρα όμως με 7 παιχνίδια μέσα στις επόμενες 15 μέρες, θα χρειαστεί κάποιες ανάσες, με τον Πέδρο Μαρτίνς θα ετοιμάζει εναλλακτική λύση και αυτή είναι ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος έχει ξαναγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας στο παρελθόν.

Μία ακόμη λύση στο κέντρο της άμυνας μπορεί να δώσει ο Μπουχαλάκης, ενώ και ο Εμβιλά έχει παίξει σαν στόπερ, αλλά η προσφορά του στο κέντρο είναι αναντικατάστατη.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ