Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αναβλήθηκε το ΑΕΛ – ΑΕΚ

Η σφοδρή κακοκαιρία που ταλαιπωρεί ολόκληρη την επικράτεια, είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, καθώς το γήπεδο της ομάδας τη Θεσσαλίας έχει μετατραπεί σε…. χιονοδρομικό κέντρο!

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριαδης κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ: “Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θελουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας «για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά”

Από πλευράς ΑΕΛ, ο οικονομικός διευθυντής της ομάδα, Τάσος Χριστακόπουλοςμ τόνισε πως το χιόνι έχει αρχίσει ήδη να λιώνει και το γήπεδο θα είναι κανονικά έτοιμο για να διεξαχθεί το παιχνίδι την Δευτέρα, την ίδια ώρα (17:15).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ