Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβλήθηκε το Ξάνθη – Ατρόμητος

Στην οριστική αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, προχώρησε η Super League.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στην συνέχεια μεταφέρθηκε για την Κυριακή, όμως τα όσα επικρατούν στην ακριτική περιοχή και το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος, ανάγκασε την διοργανώτρια αρχή, πάντα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υγειονομικέ Αρχές, να μην πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο και να προχωρήσουν στην οριστική αναβολή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ