Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αναβολή λόγω κορωνοϊού στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Η ΕΟΠΕ δέχτηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, λόγω πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας και με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την αναβολή της αναμέτρησης του Σαββάτου (27/2), για την 10η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά από επίσημη ενημέρωση του σωματείου Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ για τον ιό Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων τακτικών ελέγχων στα Σωματεία που μετέχουν στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021.

Στο σύνολο των τεστ που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν τρία (3) θετικά τεστ και αφορούν δύο αθλήτριες και ένα μέλος του επιτελείου. Για όλες τις περιπτώσεις ακολουθείται το εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και όλοι παραμένουν εκτός ομάδας σε οικιακή απομόνωση, ενώ έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς.

Μετά από αίτημα του Σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου της Volley League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Π.Α.Ο.Κ. στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ”.

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ