Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αναβρασμός και εντάσεις στο σάιτ της αλήθειας!

Χαμός επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στο χώρο που στεγάζεται η ιστοσελίδα με σλόγκαν «πόση διαστρέβλωση και απόκρυψη αλήθειας αντέχεις». Και αυτό διότι ο διευθυντής της ιστοσελίδας είναι έξω φρενών με τους συντάκτες του.

Ας τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Απόγευμα Κυριακής (27/10) και μόλις έχει λήξει το παιχνίδι του Ρεθύμνου με την ΑΕΚ για τη Basket League.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ηττήθηκε για τέταρτη φορά σε πέντε ματς και συνεχίζει να… φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τελευταία γράψαμε; Σχετικά είναι όλα σε αυτή τη ζωή, γιατί αν γυρίσει κανείς την βαθμολογία ανάποδα, που θα βρεθεί η ομάδα του «Baby Ζοτς»; Ακριβώς. Πρώτη!!!

Τέλοσπάντων, αυτό μικρή σημασία έχει. Αυτά με τη βαθμολογία ας τα βρει ο ΕΣΑΚΕ με την ΑΕΚ. Άλλο είναι το θέμα που έχει κάνει έξαλλο τον διευθυντή της ιστοσελίδας.

Όλα τα σάιτ είχαν ένα βίντεο που έδειχνε τον παίκτη της ΑΕΚ, Βασίλη Τολιόπουλο, να βρίζει τον προπονητή του. Όλα εκτός από ένα. Οι συντάκτες που ήταν στην απογευματινή βάρδια δεν πήραν είδηση την… είδηση, κάτι που εξόργισε τον διευθυντή της ιστοσελίδας, ο οποίος ψάχνει εναγωνίως να βρει ποιος έχασε το θέμα…

Φανταζόμαστε πως μόλις εντοπιστεί ο ένοχος, θα απομακρυνθεί αφού πρώτα γράψει 1000 φορές δεν θα διαστρεβλώσω ή αποκρύψω στη ζωή μου ποτέ την αλήθεια.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ