Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αγγελόπουλοι: «Δεν συμμετέχουμε σε πραξικόπημα»

Χωρίς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού συνεχίζεται το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλλαγή στάση της διοργανώτριας αρχής.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά κατηγορούν την νομική εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ πως ενώ αρχικά έλεγε πως δεν μπορεί να οριστεί ημερομηνία έναρξης των playoffs, από την στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή του Ολυμπιακού, στην συνέχεια το.. πήρε πίσω, με την διοργανώτρια αρχή να αποφασίζει την έναρξη των playoffs, το τριήμερο 18-20 Μαΐου.

«Συμμετείχαμε στη συζήτηση, αλλά τώρα αγνοούν τις δικαστικές αποφάσεις. Τώρα λένε άλλα. Ας ξεκινήσουν μόνοι τους τα playoffs. Υπήρχαν ψύχραιμες φωνές όπως αυτή των κ.κ. Αγγελόπουλου – Γουλιέλμου, καταλαβαίνουν τι πάει να γίνει. Προσπάθησαν να έρθουν με το μέρος μας, είναι λογικοί άνθρωποι. Τους αγνοούν, κυρίως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους, δεν έγινε καμία συζήτηση για τη διαιτησία», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με την έξοδο του από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ