Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ανοιξε ο δρόμος για αύξηση των ομάδων στην Superleague!

«Λουκέτο» για λόγους ανωτέρας βίας στη Σούπερ Λίγκα 2 και φουλ για αναδιάρθρωση με αύξηση των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα 1… Αυτό προέκυψε από τη δευτεριάτικη (22/6) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σούπερ Λίγκας 2-Football League, καθώς αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Πραγματοποιήθηκε η σχετική ψηφοφορία και το «λουκέτο» πέρασε με ψήφους 11 υπέρ και 3 κατά, με τον Λεβαδειακό, τα Χανιά και την Α.Ε. Καραϊσκάκης να είναι οι τρεις ομάδες που είπαν «όχι» στη διακοπή.

Η Δόξα Δράμας έλειπε, ο Απόλλων Λάρισας δήλωσε απών και τα 11 «ναι» προέκυψαν από τις υπόλοιπες ομάδες της SL2, συν τον πρόεδρο της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ Λεωνίδα Θωμαΐδη και τον Ιάλυσο με την Καβάλα από πλευράς Football League.

Έτσι, επετεύχθη και η πλειοψηφία των 3/4 που απαιτείτο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και τα Τρίκαλα δεν έδωσαν το «παρών» στο συμβούλιο.

Παράλληλα, υπήρξε και επικύρωση της βαθμολογίας με πρωταθλητή τον ΠΑΣ Γιάννινα και δεύτερο στην κατάταξη τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ