Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντέδρασαν οι ομάδες στις απαιτήσεις της Euroleague

Η γενική συνέλευση των μετόχων της Euroleague ολοκληρώθηκε, με την διοργανώτρια αρχή να παίρνει πίσω τις αρχικές της αποφάσεις, σχετικά με τα πρόστιμα και τις αποβολές, αναφορικά με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι ομάδες στάθηκαν συντεταγμένα απέναντι στις αρχικές αποφάσεις της Euroleague, με τις Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο, να βγαίνουν μπροστά.

«Εμείς είμαστε είκοσι χρόνια φίλοι με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες. Μπορεί να είμαστε ανταγωνιστές, αλλά δεν θα επιβάλλουμε ο ένας στον άλλον ποινές για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και δεν θα επιβάλλουν τους κανόνες δικηγόροι. Αυτά τα έγγραφα δεν έχουν φτιαχτεί από ανθρώπους του μπάσκετ», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του εκπροσώπου της Μακάμπι, ενώ τόσο ο Χρήστος Σταυρόπουλος, για την Αρμάνι, όσο και η Ναταλία Κουζνέτσοβα, αντιπρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, αλλά και οι εκπρόσωποι των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, εξέφρασαν τις ενστάσεις τους.

Οι ομάδες της Euroleague εξήγησαν πως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το πρόγραμμα δεν θα μπορεί να είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, αν και ο Τζόρντι Μπερτομέου είπε πως, για τηλεοπτικούς λόγους, το πρόγραμμα δεν μπορεί να αλλάξει.

Τέλος, φαίνεται πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο αναβολής της πρεμιέρας, με τα παιχνίδια να διεξάγονται κανονικά.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ