Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σοβαρευτείτε. Ζούμε ακόμα μία παρωδία»

Επίθεση στην ΕΠΟ, με αφορμή τα όσα ακούγονται περί διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου απέναντι  στην ΑΕΚ, στο γήπεδο της Ριζούπολης, εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσης του ο Ολυμπιακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” καλούν τους αρμόδιους να ορίσουν το παιχνίδι σε ένα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένο γήπεδο και να πάψουν να βάζουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών, στήνοντας μία ακόμα θλιβερή παράσταση.

Αναλυτικά:

«Το ρημαγμένο ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες ώρες μια ακόμα παρωδία. Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ ο Ευρωπαίος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η δεύτερη σήμερα στο Πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το «Κλεάνθης Βικελίδης», του Περιστερίου, η Τούμπα ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παιχτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε, έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ