Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αντιδράσεις από οπαδούς της ΑΕΚ στο Ηράκλειο

Υποδοχή αλλά όχι έτσι όπως την περίμεναν έτυχαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, με κάποιους λίγους οπαδούς των κιτρινόμαυρων να δίνουν το μήνυμά τους με πανό που έγραφαν ότι όλοι είναι υπόλογοι και πως ξεφτιλίζουν την ομάδα.

Το κλαμπ της Original στο Ηράκλειο μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε:

«Άλλες φορές τέτοιες ώρες η καρδιά θα χτυπούσε δυνατά, το κιτρινόμαυρο ποτάμι θα ετοιμαζόταν να ξεχυθεί προς το Γεντί Κουλέ, τα τύμπανα θα ηχούσαν, οι καπνοί θα σκέπαζαν τον ουρανό και η φωνή μας θα έκανε μέρες για να επανέλθει, αφού το όνομα Της θα ακουγόταν για μια ακόμα φορά στο Ηράκλειο. Στο Ηράκλειο της ΑΕΚ.

Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν τίποτα από αυτά. Όμως οι ιδέες και η κουλτούρα μας δεν μας αφήνουν να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και επειδή έχουμε τη δράση και τη μάχη στο αίμα μας -στεγασμένοι ή άστεγοι- εδώ και 30 χρόνια, κάναμε αυτό που δείχνει η φωτογραφία παρακάτω. Η ΑΕΚ είναι η ΖΩΗ ΜΑΣ και όταν η ζωή μας απειλείται, έχουμε χρέος να παρεμβαίνουμε στην ιστορία μας και να την αλλάζουμε, να την δημιουργούμε και να την στέλνουμε προς την κατεύθυνση που της αξίζει εμείς οι ίδιοι. Να την οδηγούμε προς την ίδια της τη φύση. Το μήνυμα είναι σαφές:

Στην εποχή της μάσκας, ΟΛΟΙ όσοι απαρτίζουν τον οργανισμό ΑΕΚ, με πρώτη την γεμάτη συνεχόμενα λάθη διοίκηση αλλά και όλους τους αμειβόμενους αυτής (παίκτες, υπαλλήλους κ.τ.λ.) να σταματήσουν να κρύβουν τις ατέλειες κάτω από τη μάσκα και να κάνουν αυτό που λέει το πανί μας. Αλλιώς θα είναι υπόλογοι για μια ζωή απέναντι στο λαό της ομάδας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ CLUB

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΙ Η ΑΣΤΕΓΑΣΤΟΙ

ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ