Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίδραση Ολυμπιακού για τους χειρισμούς της ΕΠΟ

Ο Ολυμπιακός έστειλε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ επιστολή σε έντονο ύφος σχετικά με τις ημερομηνίες για το κλείσιμο της χρονιάς θέτοντας την Ομοσπονδία προ των ευθυνών της.

Εδώ και μερικές μέρες υπήρχαν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η ΕΠΟ θα αποφάσιζε την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν στις 31 Ιουλίου. Αυτό πρακτικά τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό; Πως στην περίπτωση αυτή, τέσσερις παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30 Ιουνίου και ήταν δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα, οι Γκασπάρ, Αβραάμ, Τοροσίδης και Ελαμπντελαουί, δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν στη ρεβάνς των “16” του Europa League με τη Γουλβς.

Οι “ερυθρόλευκοι”, λοιπόν, αντέδρασαν, θεωρώντας ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αδικούνται κατάφωρα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το θέμα σχετικά με την ημερομηνία λήξης της σεζόν συζητήθηκε στην σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα έμεινε ανοιχτό, επειδή ακόμη δεν έχει οριστεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς.

Οι τόνοι ανέβηκαν πάνω σε αυτήν την συζήτηση αλλά βέβαια εκτός των άλλων σε αυτές τις περιστάσεις έχει βασικό λόγο και η UEFA. Σε σχέση πάντως με το μπαράζ μεταξύ των ομάδων της SL1 και SL2 τονίστηκε να δοθεί παράταση έως τις 2 Αυγούστου, ωστόσο και εδώ θα ζητηθεί το ΟΚ της UEFA. Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είχε αναφέρει πάντως πως τα εγχώρια πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν έως τις 2 Αυγούστου. Να τονίσουμε ξανά πως το Γουλβς – Ολυμπιακός είναι να γίνει από τις 12 Αυγούστου και μετά.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ