Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
« Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ να μην παραχωρήσει κερκίδα ή θύρα, καθώς και εισιτήρια στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), καθόσον σύμφωνα με την ανωτέρω (η) σχετική, η άδεια λειτουργίας του γηπέδου του Παναιτωλικού, ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, επιτρέπει την παρουσία φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας, μόνο στην θύρα 3, η κερκίδα της οποίας για τον συγκεκριμένο αγώνα θα διατεθεί για τις ανάγκες φιλοξενίας, αποκλειστικά και μόνο, αθλητών προερχομένων από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της περιοχής του Αγρινίου, ως αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση της γηπεδούχου Π.Α.Ε. στην επίσημη ιστοσελίδα της, για μη παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
Την απαγόρευση, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 4326/2015, της με οποιονδήποτε τρόπο διάθεσης εισιτηρίων στις λέσχες του άρθρου 41Β του Ν. 2725/1999, όπως ισχύει, οι οποίες δεν λειτουργούν νομίμως, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της παραπάνω διατάξεως, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη ομάδα προσώπων ή σύνδεσμο φιλάθλων ή σωματείο ή άλλη συλλογικότητα οποιασδήποτε νομικής ή μη μορφής της.
Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο, ή φέρουν διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδος (Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) (κασκόλ, πανό κ.λ.π.).»