Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Απάντηση Κούγια στην μήνυση Μελισσανίδη: “Για όλα έχω αποδείξεις”

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στη μήνυση που δέχθηκε από την ΑΕΚ:

«Πληροφορήθηκα από διάφορα sites ότι ο Μελισσανίδης υπέβαλε εις βάρος μου μήνυση για τα όσα περιέγραψα ότι συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια και στο μέρος που αφορούν τον ίδιο και τους συνεργάτες του Γιάννη Παπαδόπουλο και Θωμά Μητρόπουλο.

Πιστεύω ο κ. Μελισσανίδης και οι νομικοί του σύμβουλοι να γνωρίζουν τι παθαίνεις όταν υποβάλλεις μια μήνυση σε κάποιον που έχει πει αλήθεια.

Το αδίκημα που διαπράττεις είναι η ψευδής καταμήνυση και η συκοφαντική δυσφήμηση. Όλα όσα είπα στον δημοσιογράφο κ. Πετρουλάκη είναι από την αρχή μέχρι το τέλος αλήθεια. Όποιος διαβάσει την ακριβή απομαγνητοφώνηση και τις αναφορές μου με ονοματεπώνυμο σε πρόσωπα και συμπεριφορές δεν θα βρει ούτε ένα ψέμα.

Για όλα έχω αποδείξεις. Είμαι βέβαιος ότι δεν διάβασαν την απομαγνητοφώνηση και παρασύρθηκαν από τους τίτλους των διαφόρων sites.

Τα υπόλοιπα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, γιατί σήμερα σε λίγη ώρα αρχίζει ένα πολύ σημαντικό ματς που για τον μεν ιστορικό Πανιώνιο σημαίνει πολλά για την αγωνιστική επιβίωσή του και για εμάς δε, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας σημαίνει πάρα πολλά για την ηθική μας και τη διαφορετικότητα της μεγάλης ομάδος μας».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ