Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Απάντηση Πέτρου Κόκκαλη σε Μαρινάκη με βαρύτατους χαρακτηρισμούς

Τελειωμό δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Πέτρο Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιτίθεται εκ νέου στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Μιλώντας στον RealFm ο Πέτρος Κόκκαλης είπε χαρακτηριστικά: «Να είναι καλά ο κ. Μαρινάκης. Καλή καρδιά! Ο καθένας κρίνεται από την προσωπική του ιστορία. Ο κ. Μαρινάκης εκτός από ψεύτης είναι και αγράμματος και ανιστόρητος».

Φιλοξενούμενους στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Αλλη Διάσταση», χαρακτήρισε τον Μαρινάκη…ολετήρα της δημοκρατίας: «Ο Ολυμπιακός σταμάτησε να είναι ένα φολκλόρ πανηγύρι. Στην προσπάθεια του εκσυγχρονισμού του Ολυμπιακού ξόδεψα 17 χρόνια από τη ζωή μου. Ο κ. Μαρινάκης καλύτερα να μετράει τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και ας μην ασχολείται μαζί μας. Αν ο κ. Μαρινάκης φαντάζεται ότι κάποιος ψηφίζει με βάση την ομάδα του είναι δικαίωμά του, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ο κ. Μαρινάκης λειτουργεί ως ολετήρας της δημοκρατίας. O κ. Μαρινάκης αρέσκεται στις επιθέσεις και αυτό τον χαρακτηρίζει. Δε ξέρει ούτε πόσο κόστισε το κλιματιστικό που αγόρασε για τη Νέα Δημοκρατία. Τον εξόργισε ότι δεν ήμουν υποτακτικός απέναντί του. Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη που σκέφτηκε την απασχόλησή μου. Είναι ωστόσο ψεύτης».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ