Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Από μεταφραστής… πρόεδρος ο Μπέος! (vid)

Προαγωγή για τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος, στο περιθώριο της παρουσίασης του Σάκη Τσιώλη ως νέου προπονητή του Βόλου, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την θέση του μεταφραστή της ομάδας του Βόλου, για να αναλάβει καθήκοντα προέδρου της ομάδας, επιστρέφοντας, έτσι, στα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

«Είναι η τελευταία ευκαιρία και θα καλώ τις αλλες δύο ομάδες τις πόλεις να σταθούν δίπλα μας. Δεν μιλάμε για αυτούς χαβαλάδες, οι οποίοι έχουν στενά μυαλά και έχουν κατάλοιπα τους παρελθόντος. Μιλάω για τους υγιείς. Το 2011 τότε με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε ένα θαύμα και ήταν θέμα χρόνου να έφτανε η ομάδα στο σημείο να πρωταγωνιστεί . Δυστυχώς τότε βρέθηκαν κάποιοι εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι πολύ όμορφο και δεν δίστασαν να με στείλουν στη φυλακή ενώ σπήλωσαν τις συνειδήσεις των συνεργατών μου. Τότε ήμασταν κοντά στο να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο. 

Σήμερα ξεκιναει άλλο ένα εγχείρημα και καλώ όλους τους υγιείς παράγοντες και φιλάθλους να συσπειρωθούν. Για να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια θέλω να πιστεύω  ότι δεν μας χωρίζει τίποτα. Η ισχύς εν τη ενώση μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του Βόλου σε μεγάλες χαρές και συγκινήσεις. Κάποιοι είναι συνδεδεμένη συναισθηματικά με τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να τα αφήσουν πίσω διότι δεν γίνεται να έχει 3 ομάδες ο Βόλος. Το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος; Μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια ή θέλει να μια ομάδα να είναι περίγελος. 

Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να κοιτάξουμε μπροστά. Από το 2014 και μετά που ανέλαβα δεν διαχωρίζω τον Βόλο από τη Νέα Ιωνία. Θεωρώ ότι στο κομμάτι του ποδοσφαίρου έχουμε πολλά που μας ενώνουν. Η παρουσία μου εδώ, μετά  την απόφαση του πρωτοδικείου έχει ημερομηνία λήξης. Κάνω έκκληση κατ΄ αρχήν στον Ολυμπιακό και στη Νίκη Βόλο. Ελάτε είτε να πάρετε την ομάδα  είτε να συμμετέχετε για κάτι καλύτερο. Κάνω έκκληση σε επιχειρηματίες. Όχι σε λαμόγια και στοιχηματζίδες. Αν θα υπάρξει καινούργιο καθεστώς θα έχει υγεία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην απερχόμενη διοίκηση γιατί δεν υπάρχουν εκρεμμότητες. Βέβαια υπάρχουν εκρεμμότητες υπέρ της από το συνδρομητικό κανάλι και ελπίζω να διευθετηθούν. 

Εγώ είμαι ανοιχτός και δεν ειναι πρωταρχικός σκοπός το οικονομικό. Σκοπός είναι αυτός που θα έρθει να είναι καθαρός και να μην φοράει… κουκούλα. Η νομοθεσία είναι διάτρητει και δίνει την ευκαιρία σε σαλταδόρους να έχουν στοιχηματικούς λόγους και άλλες… βλέψεις. Προσωρινά θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα αυτή και κάνω το σταυρό μου να εμφανιστεί κάποιος που θα έρθει να κάνει τον Βόλο μεγάλο. Η είδηση είναι ότι  θα είμαι παρών στη ΓΣ της Σούπερ Λιγκ και θα δω παλιούς συνεργάτες, με τους οποίους θα έχω την ευκαιρία να πιω και καφέ μαζί τους και να πούμε»

Για κεντρική διαχείριση: «Αυτό είναι κάτι αυτονόητο για υγειής σκεπτόμενους παράγοντες. Θα θυμίσω ότι από το 2006 μαζί με τον Πανόπουλο, τον Νικολαϊδη και τον Γκαγκατση ήμασταν από τους πρώτους που μιλούσαμε για κενρική διαχείριση. Είμαστε αντίπαλοι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν για το κοινό μας συμφέρον»

Για την αναδιάρθωση της ΕΠΟ: «Όχι στο τσιμπουντί ούτε στον σύλλογο περιπτερούχων δεν σχεδιάζουν έτσι. Έχω πολλά να πω για τη θέση του Βόλου θα την μάθετε την Δευτέρα. Φυσικά την απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ. Εμείς θα πούμε τη γνώμας μας».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ