Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Απόφαση – πρόκληση της ΕΟΚ εις βάρος του Ολυμπιακού

Συνεχίζονται οι προκλήσεις της ΕΟΚ εις βάρος του Ολυμπιακού, παρά τα… ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Τι είχε πει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας; Πως δεν υπάρχει ελληνικό μπάσκετ χωρίς τον Ολυμπιακό, λόγια τα οποία τα είπε, φυσικά για να δείξει πω δεν είναι εχθρός των Πειραιωτών. Γιατί οι πράξεις του δείχνουν ακριβώς το αντίθετο.

Τελευταίο κρούσμα της εχθρικής στάσης της Ομοσπονδίας προς τους “ερυθρόλευκους”, η άρνηση της να επιτρέψει σε Έλληνες διαιτητές να σφυρίξουν τα φιλικά παιχνίδια με Ούνικς Καζάν και Ερυθρό Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός με επιστολή του ζήτησε Έλληνες διαιτητές Euroleague να σφυρίξουν τα δύο αυτά διεθνή φιλικά. Η απάντηση της ΕΟΚ, όμως, όχι μόνο ήταν αρνητική, αλλά από την Ομοσπονδία τόνισαν πως όποιος παραβεί τις εντολές τους, θα τιμωρηθεί!

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, δεν… χαλάστηκαν με την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς κάλεσαν άμεσα ξένο διαιτητή για τα δύο αυτά παιχνίδια. Για ακόμα μία φορά, όμως, οι ιθύνοντες της ΕΟΚ… ξεσκεπάστηκαν, με τον Βασιλακόπουλο και την κουστωδία του να δείχνει ξεκάθαρα ποιος στέκεται απέναντι στους Πειραιώτες.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ