Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχισε το “ξεσκαρτάρισμα”

Εδώ και καιρό έχει γίνει ο αρχικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, όμως στην πορεία προκύπτουν και νέα στοιχεία που φέρνουν αναπροσαρμογή των δεδομένων.

Εξ αρχής ο Γιασίν Μεριά δεν υπολογιζόταν και αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στην Τουρκία και δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς από την Ρίζεσπορ, οι ερυθρόλευκοι “ψάχτηκαν” για την παραχώρησή του και όπως φαίνεται βρήκαν την Αλ Αίν, από τα Αραβικά Εμιράτα η οποία προσφέρει 1,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στον Τιάγκο Σίλβα δόθηκαν ευκαιρίες αλλά δεν μπορεί να μπει στο κλίμα της ομάδας και όπως φαίνεται θα μείνει ελεύθερος, με επόμενο σταθμό του την Γκιμαράες.

Ενας παίκτης στον οποίο επένδυσε ο Ολυμπιακός αλλά δεν του βγήκε, ήταν ο Πέπε, ο οποίος αποτέλεσε επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Ούτε τώρα, όταν γύρισε μετά από τον δανεισμό του στη Φαμαλικάο, έδειξε στοιχεία για να μπορέσει να προσφέρει. Ο Πέπε αποκτήθηκε έναντι 4,5 εκ. ευρώ από την Γκιμαράες, ενώ παίρνει γύρω στις 900.000 ετησίως. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να γλυτώσουν από το συμβόλαιό του, αλλά να κάνουν και κάποια απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησαν. Η Γκιμαράες τον θέλει πίσω αλλά δεν προσφέρει τα ίδια χρήματα, ενώ έχει γίνει συζήτηση για να είναι στα ανταλλάγματα για τον Έντουαρντς. Η υπόθεσή του βρίσκεται στον “αέρα”.

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ