Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αρνητικός ο Ολυμπιακός στην πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Μιλουτίνοφ

Μπάσιμο για την απόκτηση του Νικολα Μιλουτίνοφ έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει να προσθέσει τον Σέρβο σέντερ στο ρόστερ του.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πλησίασαν τον Ολυμπιακό, γνωστοποιώντας το ενδιαφέρον τους για τον Σέρβο, όμως η απάντηση των “ερυθρόλευκων” ήταν τέτοια που τους ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν πωλείται, καθώς ζήτησαν ένα υπέρογκο ποσό, με το οποίο ουσιαστικά δείχνουν τις προθέσεις τους να μην παραχωρήσουν τον παίκτη.

Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το 2020, στο οποίο υπάρχει NBA opt out και παρά το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη χωρίς αντάλλαγμα το επόμενο καλοκαίρι (σε περίπτωση που δεν υπάρξει πρόωρη ανανέωση),  με την στάση της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν επιθυμεί την παραχώρηση του αυτό το καλοκαίρι.

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, βέβαια, θα παίξει και η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ, καθώς αν ο Σέρβος ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει με μεταγραφή, τότε είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να αλλάξει στάση.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ