REDNEWS.grREDNEWS.gr
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
      • ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
      • ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
      • ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Αναζήτηση
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
Αναγνωση: Άσχημη βραδιά και ήττα από την Μπαρτσελονέτα
Ενημερώσεις Εμφάνιση Περισσότερων
Ροή Ειδήσεων
Η αποστολή για το ματς με ΟΦΗ (pic)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επιστροφή στις νίκες, 3-0 την Θέτιδα
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η άμυνα έκανε την διαφορά, 30-17 τον Διομήδη
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Χωρίς Σλούκα με Άρη
OLYMPIACOS BC
Πέρασε και από το Περιστέρι ο Θρύλος
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ
Αα
REDNEWS.grREDNEWS.gr
Αα
Αναζήτηση
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • Βαθμολογία – Αποτελέσματα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • OLYMPIACOS BC
    • OLYMPIACOS WOMEN
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
    • ΒΟΛΕΪ
    • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
    • ΠΟΛΟ
    • ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
    • ΣΤΙΒΟΣ
    • ΣΠΟΡ
Follow US
© 2022 REDNEWS. All Rights Reserved.
REDNEWS.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ > Άσχημη βραδιά και ήττα από την Μπαρτσελονέτα
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ

Άσχημη βραδιά και ήττα από την Μπαρτσελονέτα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΡΑΚΟΣ
Last updated: 22/02/2020 9:07 ΜΜ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΡΑΚΟΣ Published 22/02/2020
Κοινοποίηση
Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα άσχημο πρόσωπο και γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελονέτα με 9-15, για το Champions League στο πόλο ανδρών. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα, είχε δυσκολία στο σκοράρισμα και το πλήρωσε με μία ήττα που την γκρέμισε από την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε χάσει και από την Γιουγκ, με τον Ολυμπιακό να μένει στην τρίτη θέση.
Στο πρώτο οκτάλεπτο, στην πρώτη ευκαιρία με παίκτη παραπάνω για τον Ολυμπιακό, ο Γούνας δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ στην επόμενη επίθεση οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν δύο αποβολές με την Μπαρτσελονέτα να ανοίγει το σκορ με τον Μουνιαρίθ (0-1), ενώ πολύ γρήγορα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι για το 0-2 με τον Περόνε. Το άσχημο ξεκίνημα για τους Πειραιώτες συνεχίστηκε με τον Γρανάδος να πετυχαίνει εύκολα και χωρίς πίεση το 0-3. Ο Ολυμπιακός κέρδισε διπλή αποβολή και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Μίτροβιτς (1-3), ο οποίος έφτασε τα 12 στην φάση των ομίλων του Champions League. Και πάλι όμως ο Γρανάδος έμεινε ακάλυπτος πετυχαίνοντας το 1-4 (σκορ 1ου οκταλέπτου).
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Μπαρτσελονέτα κέρδισε πέναλτι και το έκανε γκολ ο Περόνε (1-5), ενώ ο Μουνιαρίθ με ένα απίστευτο γυριστό σουτ πέτυχε το 1-6, με τον Ολυμπιακό σε συνεχόμενες επιθέσεις να μην μπορεί να πετύχει γκολ. 2 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Αργυρόπουλος πήρε πέναλτι, με τον Μίτροβιτς να πετυχαίνει το 2-6, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το 2ο οκτάλεπτο.
Όμως με το ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου η Μπαρτσελονέτα συνέχισε ακάθεκτη πετυχαίνοντας με τον Μπούστος το 2-7, ενώ ο Μουνιαρίθ πέτυχε γρήγορα το 2-8! Ο Ντίνος Γεννηδουνιάς μείωσε σε 3-8, όμως ο Μυλωνάκης δέχθηκε τρίτη αποβολή και έφυγε οριστικά από το ματς, με τον Ταπού να επωφελείται και να πετυχαίνει το 3-9! Με ένα φοβερό γυριστό ο νεαρός Κάκαρης πέτυχε το 4-9, ενώ μείωσε ακόμα περισσότερο ο Αργυρόπουλος (5-9), με τον Γιόκοβιτς να συνεχίζει την αντεπίθεση και με την λήξη του 3ου οκταλέπτου να πετυχαίνει το 6-9.
Στο 4ο οκτάλεπτο, οι Ισπανοί χτύπησαν και πάλι γρήγορα και με τον Γρανάδος πέτυχαν το 6-10 και με τον Περόνε κλείδωσαν τη νίκη (6-11). 4’58’’ πριν από την λήξη του αγώνα ο Μίτροβιτς πέτυχε το 7-11, αλλά ο Περόνε με ένα ακόμα εκπληκτικό γκολ πέτυχε το 7-12. 3’45’’ πριν από το τέλος ο Γούνας πέτυχε το 8ο γκολ του Ολυμπιακού (8-12) με τον Αλεξιτς να απαντά γρήγορα (8-13) και τον Μουνιαρίθ και τον Περόνε να αυξάνουν την διαφορά στα 7 γκολ (8-15). Ο Γούνας μείωσε στο τελικό 9-15.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Μίτροβιτς 3, Ζιβογίνοβιτς

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Ζέσους Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Ντε Τόρο, Γκρανάδος 3, Μούνιαριθ 4, Μποντέγκας, Λαρούμπε, Άλεξιτς 1, Φερνάντες, Ταχούλ 1, Περόνε 5,  Μάγιαρακ, Μπούστος 1, Λινάρες

Διαβάστε ακόμα

Επιστροφή στις νίκες, 3-0 την Θέτιδα

Η άμυνα έκανε την διαφορά, 30-17 τον Διομήδη

Πέρασε και από το Περιστέρι ο Θρύλος

Με… περίπατο το 14Χ14

Μίτσελ: «Ο Ραμόν θα μας βοηθήσει όταν είναι έτοιμος»

TAGGED: top

VIDEO

Κοινοποίηση άρθρου
Facebook Twitter Whatsapp Whatsapp Email Copy Link Print
By ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΡΑΚΟΣ
Ακολουθήστε:
Ο Σταύρος Κουράκος είναι δημοσιογράφος από το 1997, μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 2004 και του ΠΣΑΤ. Έχει εργαστεί στον "Πρωταθλητή", στο TV Magic, στο Sport TV και είναι συνιδρυτής του Rednews.gr από το 2007. Εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Action24
Επομενο θεμα Ολυμπιακός-Μπαρτσελονέτα (photostory)
Προηγουμενο θεμα Postάρισμα του Μορ για την απουσία του από την αποστολή

Ροή Ειδήσεων

Η αποστολή για το ματς με ΟΦΗ (pic)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 28/01/2023
Επιστροφή στις νίκες, 3-0 την Θέτιδα
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 28/01/2023
Η άμυνα έκανε την διαφορά, 30-17 τον Διομήδη
ΧΑΝΤΜΠΟΛ 28/01/2023
Χωρίς Σλούκα με Άρη
OLYMPIACOS BC 28/01/2023
Πέρασε και από το Περιστέρι ο Θρύλος
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ 28/01/2023
Γαλλικά δημοσιεύματα για πρόταση του Ολυμπιακού στον Τοβέν
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 28/01/2023
//

To μακροβιότερο site στην ερυθρόλευκη ενημέρωση.

REDNEWS.grREDNEWS.gr
Follow US

© 2007-2022 REDNEWS - All Rights Reserved.

  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
  • RED BLOGS
  • _
Καλωσήρθατε

Είσοδος στο rednews

Lost your password?