Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυγενάκης: «Προπονήσεις τον Μάιο για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τον Ιούλιο»

Αισιόδοξος αναφορικά με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε στο “Focus FM 103,6”, τονίζοντας πως αν όλα πάνε καλά, είναι δυνατό οι ομάδες να ξεκινήσουν προπονήσεις τον Μάιο, ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

Από εκεί και πέρα, ο κος Αυγενάκης αναφέρθηκε και στην υπόθεση εισήγησης της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ως φίλαθλος του ΟΦΗ έχω σχέση σεβασμού με τον ΠΑΟΚ, που μας στήριξε τα δύσκολα χρόνια και μας έδωσε το γήπεδό του για έδρα. Τιμώ και σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο, δε θα έκανα ποτέ μία ενέργεια να βλάψω μία ομάδα, που ήταν στην κορυφή και ήταν νταμπλούχος. Αν έχω κάνει λάθη, σε άλλη περίπτωση, να τα διορθώσω, αλλά η πρόθεσή μου είναι ξεκάθαρη. Τιμώ την πορεία και την προσφορά και του ΠΑΟΚ και του Άρη και του Ηρακλή».

Για τις αλλαγές στη σύνθεση της ΕΕΑ, διευκρίνισε, ότι «Δεν χρησιμοποιήθηκε κανείς, παραιτήθηκαν. Ανέλαβα «ακέφαλη» επιτροπή, είχε παραιτηθεί 3 μήνες πριν τις εκλογές. Διόρισα πρόεδρο και ξεκίνησα με τα υπόλοιπα 6 μέλη και δεν «ξήλωσα» κανέναν, παρόλο, που μπορούσα να το κάνω».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ