
Θέση πάνω στην απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, πήρε ο Λευτέρης Αυγενάκης, με τον υφυπουργό αθλητισμού να ζητά αποδείξεις οι οποίες και θα δικαιολογούν την επιβολή μίας τέτοιας ποινής.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
“Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση”.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWSΗ κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κρίση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν είναι δυνατόν να επιβάλεται η πλέον επαχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες χωρίς να υπάρχει απόλυτη τεκμηρίωση.
— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) January 27, 2020

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Η θέση της Κυβέρνησης για την φήμη περί αύξησης των ομάδων της Superleague
Με δεδομένη την κατάργηση της τρίτης επαγγελματικής κατηγορίας, αφού το νέο νομοσχέδιο που θα...
-
Φωνή απόγνωσης των μισών ομάδων της Α1 Γυναικών, ενόψει της επανεκκίνησης
Επιστολή προς την ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο, με την οποία...
-
Μαντζουράκης: «Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ρισκάρει»
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Μαντζουράκης, μίλησε στην εκπομπή Cover...
-
Ξανθόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω»
Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Πέτρος Ξανθόπουλος, μίλησε στην εκπομπή Cover Page με τους...