Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αυγενάκης: «Θέλουμε να υπάρχει δημοκρατικότητα, διαφάνεια και μεγαλύτερη νομιμοποίηση των διοικήσεων» (vid)

Για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και τις αλλαγές στον χώρο του ποδοσφαίρου, μίλησε ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναλυτικά:

«Ενώ έχω μια απόφαση της Super League που μου λένε ότι είναι ομόφωνη, στη συνέχεια βλέπω από κάποιους εκπροσώπους ή εκπρόσωπο ομάδας, να τορπιλίζει και να… πυροβολεί την απόφαση που όπως μου λένε, ήταν ομόφωνη.

Μένει λοιπόν να ξεκαθαρίσει το όργανο αυτό, η διοργανώτρια αρχή της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν όντως αυτή η απόφαση είναι ομόφωνη, αν όντως θέλουν να την προχωρήσουν σοβαρά και οργανωμένα, αναλαμβάνοντας όλοι ένα κομμάτι ευθύνης.

Και η διοργανώτρια αρχή και η πολιτική ηγεσία και η κοινότητα της χώρας. Καθαρές κουβέντες. Εάν αυτή η απόφαση εκπροσωπείται και από τους 14, τότε να προχωρήσουμε τη συζήτηση καθαρά και ωραία και έντιμα.

Όχι μέσα ψηφίζω ναι και από έξω… πυροβολώ τον Αυγενάκη. Είναι πανεύκολο αυτό να συμβαίνει αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάποια στιγμή καταντάει και λίγο κουραστικό».

«Είναι ξεκάθαρη η θέση της Κυβέρνησης ότι οι εκλογές της ΕΠΟ θα πάνε τον φθινόπωρο, θέλουμε να υπάρχει δημοκρατικότητα, διαφάνεια και θα έλεγα και μεγαλύτερη νομιμοποίηση των διοικήσεων που θα προκύψουν στην ΕΠΟ».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ