Για το ματς με την ΑΕΚ: “Είναι ένα ντέρμπι όπως όλα τα άλλα. Και η ΑΕΚ έχει θετικά αποτελέσματα, έχει βελτιωθεί τελευταία μετά την αλλαγή προπονητή. Νομίζω ότι εξαρτάται από την απόδοσή μας, από το πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα τα καταφέρουμε.”
Για τον Νέλσον Ολιβέιρα: “Τον είδα και στο πρώτο παιχνίδι, είναι καλός ποδοσφαιριστής. Δυνατός και με καλή τεχνική. Επικεντρωνόμαστε όμως σε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ και όχι σε έναν παίκτη. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες που χρειάζονται προσοχή. Εγώ είμαι πολύ καλά. Είχα έναν μικροτραυματισμό. Δουλεύω καλά στην προπόνηση. Ο κόουτς αποφασίζει, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί η ομάδα.”
Για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού: “Γίνεται καλή δουλειά. Συμφωνώ με όσους λένε ότι η άμυνα δίνει τίτλους. Η δουλειά είναι συνολική όμως γιατί όλοι αμύνονται όχι μόνο οι τέσσερις που είναι πίσω. Είναι θετικό αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ο Σεμέδο είναι μια σημαντική απώλεια. Είναι ένας παίκτης που μας έχει δώσει αυτό που χρειαζόμαστε. Παίκτης υψηλού επίπεδου. Έκανε ένα λάθος, είχε μια άτυχη στιγμή. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε.”
Για τις κοινωνικές δράσεις από Ολυμπιακό και ΑΕΚ τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο ο στόπερ του Ολυμπιακού ανέφερε: “Νιώθω ευτυχισμένος. Κάνουμε στην άκρη την αντιπαλότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για τις δράσεις τους. Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει δείξει και στο παρελθόν το κοινωνικό του πρόσωπο.”