Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Χάινς: «Για πάντα ερυθρόλευκος» (pic)

Κολλημένος με τον Ολυμπιακό, παρά τα δύο μόλις χρόνια παραμονής του στον Πειραιά, παραμένει ο Κάιλ Χάινς.

Ο Αμερικανός σέντερ έκανε ακόμα μία ανάμνηση με… ερυθρόλευκο χρώμα, στην οποία χαρακτήρισε αδέλφια τους πρώην συμπαίκτες του, οικογένεια τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σπίτι του την Ελλάδα, ενώ τόνισε πως, ακόμα και αν δεν επιστρέψει ποτέ στην ομάδα του Πειραιά, ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού του θα είναι για πάντα ερυθρόλευκο!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κάιλ Χάινς:

«Πέρασα μόλις δύο χρόνια στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό, όμως έχω αναμνήσεις για μία ζωή, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μερικές ακόμα φωτογραφίες και ιστορίες που μπορώ να μοιραστώ.

Ο κόσμος θα θυμάται τους τίτλους, τα πρωταθλήματα τα οποία θα κρατήσουν για πάντα, όμως για εμένα, ακόμα σημαντικότερα είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και οι σχέσεις, οι οποίες θα διατηρηθούν για μια ζωή. Οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι έγιναν αδέλφια μου. Οι οπαδοί που έγιναν η οικογένεια μου. Η Ελλάδα σαν χώρα, η οποία έγινε σαν το σπίτι μου. Αυτά είναι που θα θυμάμαι για πάντα.

Δεν γνωρίζων αν θα επιστρέψω ποτέ στον Ολυμπιακό (για όσους με ρωτάνε πάντα), όμως ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου θα είναι πάντα ερυθρόλευκο».

https://www.instagram.com/p/B_chrK2HwE4/?fbclid=IwAR0p9aHVIbwQjjPAXyqo8_Lkn9Go0yC65bncoJkJFcrDsEnhE1F74BLUe2Q

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC