Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Χάρισον: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας»

Ο Άαρον Χάρισσον επιστρέφει στην δράση, στο παιχνίδι της Πέμπτης (25/2, 21:00) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Αμερικανό να εκφράζει την ανάγκη η ομάδα να πιστέψει στον εαυτό της.

«Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, σε μια σεζόν υπάρχουν διακυμάνσεις και δύσκολες στιγμές, τόσο στο μπάσκετ όσο και στη ζωή. Επομένως πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύω πως τη διαθέτουμε, ο ένας πιστεύει στον άλλον, οφείλουμε να αλληλοστηριχθούμε και να είμαστε ομαδικοί», ήταν το πρώτο σχόλιο του Χάρισον, για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Ως ομάδα έχουμε κίνητρο, υπάρχει αρνητικότητα κι αρκετοί που μας αμφισβητούν, άρα αυτοί μας δίνουν κίνητρο. Δεν παίζει ρόλο ποιον έχουμε αντίπαλο, πρέπει να παίξουμε για τους εαυτούς μας. Έτσι είναι η ζωή. Σίγουρα είναι έξω από το χορό, έχουν την άποψή τους, αλλά να σε απασχολούν αυτές οι απόψεις. Υπάρχουν θετικές και αρνητικές πτυχές στη ζωή. Οφείλεις να έχεις αυτοπεποίθηση, εμείς την έχουμε, μπορούμε να κάνουμε πολλά, να ανατρέψουμε την κατάσταση, ας είμαστε θετικοί, ας παίξουμε με σκληρότητα και ομαδικά».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ