Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χασάν: «Απολαμβάνω την ζωή στην Ελλάδα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ζωή του στην Ελλάδα ο Αχμέντ Χασάν, με δηλώσεις του στην σελίδα “koora” της Αιγύπτου.

«Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με αυτή της Αιγύπτου. Στην Πορτογαλία είναι πιο δύσκολο να ζεις. Αν η οικογένειά μου μού ζητούσε να επιστρέψω και είχα την κατάλληλη πρόταση, ναι θα γύριζα στην Αίγυπτο. Η Αλ Αχλί είναι το σπίτι μου, σε αυτή ήμουν από τα 8. Παλαιότερα αρνήθηκα δύο προτάσεις για να επιστρέψω στην Αίγυπτο, αλλά δεν ήταν η Αλ Αχλί καμία από αυτές», υποστήριξε ο Αιγύπτιος φορ, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ποια θα ήταν η απάντηση του σε ενδεχόμενη πρόταση της Ζάμαλεκ.

«Νομίζω ότι είναι δύσκολο. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, πρώτα θα ενημέρωνα την Αλ Αχλί. Αν μου έλεγε να μην πάω, τότε δεν θα πήγαινα».

Όσον αφορά τον συμπατριώτη του Μοχάμεντ Σαλάχ και το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Λίβερπουλ, ο Χασάν τόνισε:

«Ελπίζω προσωπικά να μείνει. Ελπίζω να συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία για να πάρει το πρωτάθλημα. Αν δεχθεί μια πρόταση από τη Ρεάλ ή τη Μπαρτσελόνα, τότε να σκεφτεί την αποχώρησή του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί μια πρόταση από αυτά τα δύο κλαμπ;»

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ