Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Χελάκης: “Είναι κόμπλεξ η αδυναμία απέναντι στον ΠΑΟΚ”;

Ο Γιώργος Χελάκης αρθρογραφεί στην εφημερίδα Sportday. Στο σημερινό του κείμενο, αναφέρει σχετικά με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ:

“H κυριαρχία του Ολυμπιακού ήταν απόλυτη. Θα περίμενε κανείς ότι η καταπονημένη ομάδα του Μαρτίνς θα ξέμενε από δυνάμεις κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο. Αντί να συμβεί αυτό οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να «πνίγουν» τον αντίπαλο και να τον σφυροκοπούν. Εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιο σχέδιο από πλευράς Φερέιρα. Η μαζική άμυνα και η αδυναμία να βγεις στην επίθεση αλλάζοντας κάποιες πάσες, φανερώνει αδυναμία των παικτών σου να ακολουθήσουν ακόμα και στοιχειώδεις οδηγίες. Ο Ολυμπιακός είναι ο χαμένος του ντέρμπι κι ας είναι ισόπαλο το τελικό αποτέλεσμα. Χαμένος γιατί για άλλη μία φορά επιβάλλεται αγωνιστικά του μεγάλου αντιπάλου του αλλά δεν καταφέρνει να τον νικήσει.

Δεν είμαι σε θέση να καταλάβω αν αυτή η αδυναμία συνθέτει ήδη ένα είδος κόμπλεξ των «ερυθρολεύκων» απέναντι στους «ασπρόμαυρους» αλλά η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ βρήκε τρόπο να ξαναφύγει από του Χάρου τα δόντια και να περιμένει τον αντίπαλό του στην Τούμπα. Ότι τώρα ο Ολυμπιακός μοιάζει σαφώς καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως έτσι θα είναι όταν οι δύο ομάδες ξανασυναντηθούν στη Θεσσαλονίκη…”

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ