Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Χρηστίδης: «Η δουλειά συνεχίζεται»

Ο Βασίλης Χρηστίδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Χαρίλαου Τρικούπη, που έφερε την ήττα του Ολυμπιακού Β’, με τον άσο των «ερυθρόλευκων» να τονίζει πως στόχος της ομάδας είναι η διαρκεής βελτίωση.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Χαρίλαο Τρικούπη, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι και για μας που το ζήσαμε μέσα στο γήπεδο αλλά και για τον κόσμο. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χαρίλαος Τρικούπης εκμεταλλεύτηκε τα κενά μας διαστήματα , να πάρει κάποιες διαφορές στο παιχνίδι και εμείς να είμαστε πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε.

Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια που κάναμε, που δεν το παρατήσαμε μέχρι το τέλος και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και η δουλειά συνεχίζεται.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης μας κτύπησε στα κενά μας διαστήματα, εκεί που παρασυρθήκαμε, είτε από τον ρυθμό του παιχνιδιού, είτε από την ένταση, είτε από την απειρία μας. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και θέλουμε να ανεβάζουμε ρυθμό και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us