Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δάκρυα από Τοροσίδη: “Ηταν απίστευτη χρονιά”

Ο Βασίλης Τοροσίδης αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο με τον καλύτερο τρόπο, με την κατάκτηση ενός νταμπλ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Ήταν απίστευτη χρονιά. Όχι μόνο για το νταμπλ, αλλά και για την πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και τον άδικο αποκλεισμό βάσει της εικόνας μας. Ευχαριστώ τα παιδιά. Αυτό που ήθελα από την αρχή της χρονιάς ήταν να κατακτήσουμε τα πάντα, ώστε να αποσυρθώ με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα. Δόξα τω Θεώ είχα μια καλή καριέρα, έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα παίζοντας και κατακτώντας τρόπαια με μια μεγάλη ομάδα και αυτή η επιλογή μου ήταν απόλυτα σωστή.

Ευχαριστώ τα παιδιά καθώς έγινε αυτό που ήθελα καθώς είχα θέσει στόχο από την αρχή της σεζόν να κατακτήσουμε τα πάντα ώστε αν αποφασίσω την απόσυρση μου στο τέλος της χρονιάς να και ήθελα να είναι με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ το σταφ, τους συμπαίκτες μου που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία ώστε πραγματικά να είμαι εδώ για να λέω αυτά τα λόγια σήμερα”.

Μια τεράστια καριέρα με έξι πρωταθλήματα…

“Επτά, εγώ μετράω και το μισό γιατί ήμουν”. 

Τι σου μένει απ’ αυτή την τεράστια καριέρα;

“Κακά τα ψέματα δεν είμαι ένας άνθρωπος που ενθουσιάζεται εύκολα ή απογοητεύεται εύκολα. Η καριέρα μου ήταν καλή, έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα, έπαιξα στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, κατέκτησα τρόπαια και πιστεύω σήμερα πως αυτή η επιλογή που είχα κάνει τότε ήταν απόλυτα σωστή”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ