Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ανησυχούν για Ομάρ

Μπορεί το συμβόλαιο του Ομάρ Ελαμπντελαουί να λήγει αυτό το καλοκαίρι, όμως στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν για την εξέλιξη του θέματος αφού θεωρούν ότι θα έχει αίσιο τέλος.

Ο Νορβηγός μπακ δεν έχει βρει στην Αγγλία την πρόταση που θέλει, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την παραμονή του στο μεγάλο λιμάνι, την ίδια ώρα που το ενδιαφέρον της Γαλατασαράϊ δεν μπορεί να τον προσελκύσει περισσότερο από το να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

Ομως για να γίνει αυτό θα πρέπει και ο Ομάρ να ρίξει τις απαιτήσεις του, αφού σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δαπανήσει 1,2 εκ. ευρώ τον χρόνο για να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Οι ερυθρόλευκοι θα επιμείνουν στην πρόταση για διετές συμβόλαιο με 800.000 ευρώ αποδοχές τον χρόνο και πιστεύουν ότι σύντομα ο Ομάρ θα πει το “ναι” υπογράφοντας την παραμονή του.

Καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει το γεγονός ότι σύμφωνα με την οδηγία της FIFA οι ομάδες μπορούν να κρατήσουν με αυτόματη ανανέωση τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους μέχρι να λήξει η αγωνιστική περίοδος.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ