Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Δεν ανοίγει το ΣΕΦ την Κυριακή

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό την Κυριακή, εξέδωσε η διοίκηση του ΣΕΦ, μετά και την χτεσινή ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός πως δεν θα εκδοθούν εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η αναβολή της αναμέτρησης είναι πλέον… μονόδρομος.

Αναλυτικά:

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεσης αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us