Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για Βερμάελεν και Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στόχο να ενισχύσει ποιοτικά, με νεύρο αλλά και με εμπειρία την αμυντική του διάταξη και σε αυτό το πλαίσιο έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τόμας Βερμάελεν και τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Δύο υποθέσεις οι οποίες δεν έχουν προχωρήσει όπως θα περίμεναν οι ερυθρόλευκοι, όμως παραμένουν ακόμα στο παιχνίδι, από την στιγμή που δεν υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Αναφορικά με τον Βερμάελεν, είναι ελεύθερος και καλείται να πάρει τις αποφάσεις του. Σίγουρα ψάχνει κάτι σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα, όμως η άφιξη του Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό έχει ανεβάσει τις μετοχές των ερυθρόλευκων οι οποίοι δείχνουν να κάνουν μία δυναμική προσπάθεια για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League, κάτι που δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο τον Βέλγο στόπερ.

Για την περίπτωση του Σεμέδο, μπορεί να υπάρχει η πληροφόρηση πως θέλει να μείνει στην Πορτογαλία, όμως αυτό δεν λέει κάτι. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει και ο Σεμέδο το γνωρίζει αυτό, με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ