Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Δεν κάνει καλό η πολεμική στον Μαρτίνς

Τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε έντονα να βγαίνει θέμα Μαρτίνς προς τα έξω και μάλιστα να προέρχεται από το εσωτερικό του Ολυμπιακού. Το παράδοξο, σε σχέση με άλλες προηγούμενες περιπτώσεις προπονητών στον Ολυμπιακό, είναι ότι ο κόσμος της ομάδας, στην πλειοψηφία του, στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό, όμως κάποιοι έχουν αντίθετη θέση.

Σύμφωνα με όσα λένε, ο Μαρτίνς μεταδίδει μία νευρικότητα προς τους παίκτες τον τελευταίο καιρό, δείχνει αγνωμένος και πιεσμένος, με αποτέλεσμα οι επιλογές του να μην είναι οι απαιτούμενες για κάθε συνθήκη και περίπτωση.

Η θέση του Rednews είναι πάγια. Οι προπονητές που επιλέγονται στην αρχή κάθε σεζόν θα πρέπει να στηρίζονται μέχρι τέλους. Ενας προπονητής που έχει φέρει, μαζί με τους παίκτες φυσικά, τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί του αρέσει η μπάλα που παίζει η ομάδα, δεν γίνεται να κρεμαστεί στα μανταλάκια από μία ήττα από την φιναλίστ του περσινού Champions League, Τότεναμ, όπως και να ήρθε αυτή.

Η πολεμική στον Μαρτίνς, ειδικά αυτή την περίοδο και ειδικά πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δεν κάνει καλό στον Ολυμπιακό και επηρεάζει την ομάδα και τους παίκτες. Καλό θα είναι να σταματήσει κάθε κριτική εδώ και να πάμε ενωμένοι στο ντέρμπι της Κυριακής, από όπου θα πρέπει απαραιτήτως να φύγουμε νικητές.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us