Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δεν θα λείψετε σε κανέναν

Ο Παναθηναϊκός άρχισε τα… γνωστά του κόλπα, απειλώντας πως θα αποχωρήσει από την Ευρωλίγκα, όμως, να είστε σίγουροι πως δεν θα λείψει σε κανέναν.

Η εποχή του… εξάστερου έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μία ομάδα η οποία είδε για τελευταία φορά Final 4 το 2012 και από τότε έχει μετατραπεί στον… αρχοντοχωριάτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που νομίζει πως κάποιος είναι και ζει με τις δάφνες του παρελθόντος.

Αν είναι έτσι, τότε να φέρουμε στην Ευρωλίγκα και την Βαρέζε, που μετράει 5 τρόπαια και συνολικά παρουσία σε 10 τελικούς!

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που (επιτέλους), κάνει πράξη τις (κούφιες) απειλές του και αποφασίσει να αντιμετωπίζει ομάδες του διαμετρήματος του (όπως η Λιετκαμπέλις, η Ορτέζ, η Κλαϊπέντας και η… ΑΕΚ), είναι έτοιμος. Και μιλάμε για μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης, που, εκτός από το βαρύ όνομα, έχει ένα εξίσου βαρύ… πορτοφόλι.

Ο λόγος για την Βίρτους Μπολόνια (μεταξύ άλλων του Μίλος Τεόντοσιτς, για να μην ξεχνιόμαστε), που μέσω του CEO της ομάδας, Λούκας Μπαράλντι, εξέφρασε την επιθυμία της να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

“Είναι ερωτηματικό το αν και οι 18 ομάδες που ανακοινώθηκαν πως θα συμμετέχουν στην επόμενη Euroleague, θα είναι πρόθυμες να το κάνουν. Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός ο ίδιος είπε πως η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Έχουμε ήδη ζητήσει αν προκύψει κάποιο κενό να πάρουμε τη θέση αυτή”, τόνισε ο γενικός διευθυντής των Ιταλών και το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο πρόεδρος Μάνος Παπαδόπουλος αποφασίσει να πάρει την ομάδα και να φύγει (κάτι που κάνει συνέχεια τα τελευταία χρόνια αλλά… πάντα κάτι συμβαίνει στο τέλος και αλλάζει γνώμη), να είναι σίγουρος πως δεν θα λείψει σε κανέναν.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ