Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δεν την γλυτώνει η Ξάνθη, προσπαθούν να τα μπλέξουν στον ΠΑΟΚ

Σχεδόν επτά ώρες κράτησε συνολικά η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις υποθέσεις Ξάνθης και ΠΑΟΚ την Πέμπτη (16/1) και τα δεδομένα, που διαμορφώνονται είναι τα εξής:

Οι Θρακιώτες δεν μπορούν να γλιτώσουν με τίποτα την τσιμπίδα του νόμου και θα υποβιβαστούν αναφορικά με το ζήτημα της μετοχικής τους σύνθεσης, ενώ ένα μεγάλο θέμα είναι πως οι Θεσσαλονικείς θα αποφύγουν ανάλογη κατάληξη για την εμπλοκή τους μέσω παρένθετου προσώπου (εν προκειμένω του Ιωάννη Καλπαζίδη) με την Ξάνθη σε σχέση με το νόμο περί πολυϊδιοκτησίας…

Εντός της συνεδρίασης ακούστηκαν διάφορα… χαριτωμένο, ενώ σε καίρια ερωτήματα των μελών της ΕΕΑ οι απαντήσεις δεν κρίνονται τουλάχιστον πειστικές… όπως ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη αλλά στον γιο του.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές (Ξάνθη, ΠΑΟΚ αλλά και ο καταγγέλλων Ολυμπιακός) πήραν προθεσμία για την κατάθεση υπομνημάτων έως την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Η δε επόμενη διάσκεψη της ΕΕΑ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27/1/2020, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση απόφασης νωρίτερα από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Public χειμερινές εκπτώσεις: Xbox One S μόνο 199,99€ από 249,99€! Ισχύει για αγορές έως 27/01/2020.

2 Σχόλια

2 Comments

  1. Τασος

    16/01/2020 at 18:18

    Πεντακόσιες εταιρείες στα χαρτιά εμπλέκονται.τι μαφία είναι όλοι ρε αθτοι;

  2. Sotiris chios

    16/01/2020 at 21:44

    Όταν προσπαθείς με ψέματα να κερδίσεις την υπόθεση θα πέσεις σε πολλές ασάφειες και τραγελαφικές απαντήσεις δηλ. Η Κα Σαββίδη και Υιός τι συγγένεια έχουν με τον Ιβάν κατά τους νομικούς του Παοκ καμία, ο δε Καλπαζίδης από ότι είχα διαβάσει είναι Υιός της αδελφής του Ιβαν με το σκεπτικό τους θα απαρνηθούμε και τα ανίψια μας βρε ουστ απατεώνες.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us