Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαφωνία ανάμεσα σε ΕΣΑΚΕ και παίκτες για τα συμβόλαια

Συνεχίζονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε ομάδες και παίκτες της Basket League, μετά την ολοκλήρωση και της σημερινής τηλεδιάσκεψης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ και οι Γλυνιαδάκης, Μαυροειδής και Ξανθόπουλος, που εκπροσώπησαν τον ΠΣΑΚ. Αντίθετα δεν υπήρχε συμμετοχή από πλευράς προπονητών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο ότι το τοπίο της νέας σεζόν είναι… θολό, μετά την μεγάλη αποχή των ομάδων λόγω κορονοϊού, ενώ τέθηκε επίσης το θέμα της αμοιβής των εκπροσώπων των παικτών και κατά πόσο αυτή θα μειωθεί, με τον ΠΣΑΚ να μην παίρνει θέση.

Αντίθετα, διαφωνία υπήρξε αναφορικά με τις αμοιβές των παικτών, με τους ιδιοκτήτες να προτίθενται να πληρώσουν τα δεδουλευμένα μέχρι τις 13 Μαρτίου, ή το 70% των συμβολαίων, με τον ΠΣΑΚ να αντιπροτείνει να καλυφθεί το 80%.

Παράλληλα όμως, οι ιδιοκτήτες έδειξαν πρόθυμοι να καλύψουν τα μικρότερα συμβόλαια που προβλέπουν ετήσιες αποδοχές κοντά στα 20.000 ευρώ. Συζητήθηκε ακόμα ότι οι ομάδες θα μπορούν να καταβάλλουν το ποσό στους παίκτες μέχρι τις 31 Αυγούστου.

 

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ