Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Διεθνές τουρνουά στο ΣΕΦ με την συμμετοχή των Μακάμπι, Μονακό και Λαυρίου

Την πραγματοποίηση διεθνούς τουρνουά στις 4-5 Σεπτεμβρίου στο ΣΕΦ, με την συμμετοχή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, της Μονακό και του Λαυρίου, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Όπως έκαναν γνωστό οι «ερυθρόλευκοι», το τουρνουά θα έχει την ονομασία «bwin Tournament against Covid-19» κι θα αποτελεί συνέχεια των «bwin Monday Night Against Covid-19»,  μέσω των οποίων ο Ολυμπιακός υποστήριξε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τον κορονοϊό.

Μάλιστα, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν με την παρουσία κόσμου, εφόσον, φυσικά, τηρηθούν οι προϋποθέσεις που ορίζονται βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η μάχη κατά της Πανδημίας συνεχίζεται και μαζί συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες του Ολυμπιακού, που είναι αφιερωμένοι σε αυτό το σκοπό!

Ως συνέχεια των «bwin Monday Night Against Covid-19», παιχνίδια μέσα από τα οποία κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με τους χορηγούς της  πρόσφερε σημαντική ενίσχυση στο Εθνικό Συστήμα Υγείας και υποστήριξε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που επλήγησαν από τον κορονοϊό, έρχεται το «bwin Tournament against Covid-19»!

Πρόκειται για ένα διεθνές τουρνουά, που θα διεξαχθεί 4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαύριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις δια ζώσης, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης.

Πιστοί στη φιλοσοφία τους, Ολυμπιακός και bwin, θα εξακολουθήσουν μέσα από δράσεις να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις, μέχρι την τελική νίκη επί της Πανδημίας. Παράλληλα, όμως, τα ματς αυτά θα αποτελέσουν τα πρώτα δυνατά τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει της νέας σεζόν.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ