Με τον Ταϊρίκ Τζόουνς στην διάθεση του, θα ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη GBL, καθώς το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την έφεση των «ερυθρόλευκων» και… έσβησε την ποινή του Αμερικανού σέντερ.
Πρωτόδικα ο Τζόουνς είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την χειρονομία του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο «αιώνιο» ντέρμπι του ΟΑΚΑ, χάνοντας, μάλιστα, το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, απέναντι στον Άρη.
Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, η οποία και έγινε δεκτή, καθώς «σβήστηκε» η ποινή αποκλεισμού από τα παιχνίδια και διατηρήθηκε το πρόστιμο. Έτσι, ο Αμερικανός σέντερ είναι διαθέσιμος για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ (25/4, 18:15), για την τελευταία αγωνιστική της regular season της GBL.
