Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δυναμική αντίδραση από Superleague κατά της ΕΠΟ

Αντίθετα στην αλλαγή της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague είναι τα μέλη του Δ.Σ.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε την έναρξη του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου, βγάζοντας αντίδραση στις μεθοδεύσεις της ΕΠΟ, αναφορικά με τον τελικό κυπέλλου τον οποίο θέλει να ορίσει την ίδια ημερομηνία.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης είπε:

«Να προσφύγει όλη η Σούπερ Λίγκα κατά του πραξικοπήματος της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ γνωρίζει ότι στις 12 Σεπτεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα, είναι αξίωμα, το έχει εγκρίνει. Στέλνει μία επιστολή και λέει να αλλάξουμε το πρόγραμμα μας. Όταν όλες οι λίγκες αρχίζουν πιο νωρίς στην Ευρώπη για να έχουν οι παίκτες αγώνες στα πόδια τους ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους. Ούτε καν σαν συζήτηση δέχομαι το θέμα αυτό».

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι:

«Φαίνεται ότι τα καφενεία ξέρουν καλύτερα από εμάς το τι μέλλει γενέσθαι. Στα κέντρα της Γλυφάδας ήταν γνωστό αυτό το έγγραφο εδώ και 4 μέρες. Άρα το πρωτάθλημα πάει μία εβδομάδα πίσω. Αρά ο προγραμματισμός πάει πίσω. Αν έχουμε νέο κρούσμα, αυτή τη φορά στην ΑΕΚ, τι θα κάνουμε. Θα κανονίσει τη ζωή μας ο Διακοφώτης, Θωμαϊδης, Βακάλης; Πρέπει να τελειώνει αυτή η τραγωδία. Η Σούπερ Λίγκα να πάψει να είναι ουραγός της ΕΠΟ. Οι ομάδες μας μετέχουν στο κύπελλο, έναντι πινακίου φακής».

Στο ίδιο μύκος κύματος και ο Καρυπίδης: «Πλέον έχει καταντήσει μία κωμωδία. Έχουμε γίνει τραγέλαφος στο εξωτερικό. Τέτοια πράγματα δεν έχω συναντήσει ξανά. Εμείς, έχουμε ευρωπαϊκό παιχνίδι, χωρίς να προηγηθεί επίσημο παιχνίδι στην ομάδα μας».

Αντίθετη και η εκπρόσωπος του Ατρομήτου, Κάτια Κοξένογλου: «Δεν μπορεί να καθορίζεται κάθε φορά η τύχη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από μία εισήγηση της ομοσπονδίας. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν σοβαρότητα».

Φυσικά και ο Ηλίας Πουρσανίδης, από την πλευρά του ΟΦΗ, εξέφρασε την αντίθεσή του:

«Ιεραρχικά αν το πάρουμε, οι βαθμοί στην Ευρώπη είναι πιο ψηλά από έναν τίτλο. Ως ΟΦΗ θέλουμε και εμείς ένα επίσημο παιχνίδι πριν από το ευρωπαϊκό μας ματς. Πάλι η ΕΠΟ πετάει το μπαλάκι σε εμάς. Η θέση του ΟΦΗ είναι ξεκάθαρη. Πρέπει το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά».

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ