Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δυναμιτίζει το κλίμα ο ΠΑΟΚ πριν από το ντέρμπι

Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης ο ΠΑΟΚ λίγα 24ωρα μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μετά από την χωρίς προηγούμενο απαίτηση από το ΕΣΚΑΝ για έλεγχο ντόπινγκ, χωρίς να έχει δικαίωμα να το κάνει και γνωρίζοντας ότι ήταν μόνο μία κίνηση για να δημιουργήσει εντυπώσεις, τώρα ήρθε η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, να καταφερθεί κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, γιατί δέχθηκε να συναντήσει τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όντας την προηγούμενη βδομάδα στην Ντόχα και αυτή τη βδομάδα στο Παρίσι, δημιουργώντας πιθανόν ρεκόρ επισκεψιμότητας σε πόλεις του εξωτερικού σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που διατελεί σε αυτή τη θέση, δείχνει με την επιστροφή του στην Ελλάδα, τις γενικές του προτεραιότητες.

Η αυριανή ανακοινωθείσα από τον ίδιο συνάντηση με την αντιπροσωπεία του ΟΣΦΠ, σχετικά με επιστολή που (σύμφωνα με δημοσιεύματα) αμφισβητεί την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, 2 μέρες πριν το ντέρμπι, είναι πέραν πάσης λογικής.

Ταυτόχρονα όμως και απολύτως προβλέψιμη από μέρους μας, καθώς νωρίς σήμερα το μεσημέρι ο Μάκης Γκαγκάτσης δέχτηκε πρόταση από τη γραμματέα του Υπουργού για συνάντηση αύριο (!!!) ή μεθαύριο (!!!) σχετικά με το θέμα του Καυταντζογλείου (!!!), κάτι που προφανώς θα μπορούσε να συζητηθεί από βδομάδα.

Αυτή ήταν και η απάντηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, που του επισήμανε πως ενδεχόμενη συνάντηση μαζί του θα προκαλούσε δικαιολογημένους συνειρμούς στην κοινή γνώμη και θα συσχετιζόταν με το επερχόμενο ντέρμπι.

Δε μας έμεινε καμία αμφιβολία λοιπόν πως αναζητούσε το ιδανικό καμουφλάζ για το αυριανό ραντεβού με την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ενώ ήδη οι πολιτικοί του υφιστάμενοι στη ΓΓΑ και το ΕΣΚΑΝ έχουν προκαλέσει μεγάλα ερωτηματικά αρνούμενοι το αίτημά μας για διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ 5 παικτών κάθε ομάδας.

Πλέον έχει μπει και ο ίδιος στο κάδρο του αγώνα, αφού διάλεξε τη θέση του σε αυτό”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ