Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Εχει τον τρόπο…

Σαφώς η προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού είναι αυτή που αξίζει συγχαρητηρίων για έναν αγώνα τέλη Ιουλίου, με υψηλές θερμοκρασίες, με υψηλές απαιτήσεις και με το high score που πέτυχαν (4-0 κόντρα στην Πλζεν) αλλά και τις δεκάδες τελικές.

Ομως αυτός που φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο της επιτυχίας στους προκριματικούς του καλοκαιριού δεν είναι άλλος από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραλαμβάνοντας πέρυσι μία ομάδα με ελάχιστους στο ρόστερ, αφού χρειάστηκε να την χτίσει σχεδόν εξ αρχής, κατάφερε να περάσει δύο προκριματικούς γύρους για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League. Και το κατάφερε έχοντας ένα συγκεκριμένο σχέδιο, βασίστηκε σε δεδομένο αριθμό παικτών, χωρίς να επηρρεαστεί από ονόματα και μεταγραφές και πέτυχε το στόχο του.

Στον ίδιο δρόμο δείχνει να βαδίζει και φέτος. Ο Μαρτίνς πήγε εκ του ασφαλούς, έχοντας πλέον έναν βασικό κορμό από πέρυσι, χρειάστηκε μόνο να κάνει όλες αλλαγές ήταν επιβεβλημένες λόγω των συνθηκών.

Να καλύψει, δηλαδή, το κενό στην άμυνα και να αντικαταστήσει τον τραυματία Φορτούνη. Δεν ανακάτεψε την τράπουλα, δεν έκανε αλχημείες, δεν ρίσκαρε. Πήγε έτσι όπως ξέρει αυτός, έτσι όπως έμαθαν οι παίκτες, έτσι όπως βλέπει ο κόσμος τα συμβαίνοντα στο χορτάκι και τελικά δικαιώθηκε.

Πήρε μία πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, αφού ήδη εξασφαλίστηκε η συμμετοχή στο Europa League των 7 εκ. ευρώ σε πρώτο χρόνο για τους ερυθρόλευκους και πάει πλέον για το τζακ ποτ!

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ