Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Έδωσαν τα χέρια Ολυμπιακός – Μπαρτζώκας

Η μεγάλη επιστροφή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι γεγονός. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το φθινόπωρο του 2014, επιστρέφει στον πάγκο της αγαπημένης της ομάδας, για να αναλάβει τα ηνία της, στην δυσκολότερη στιγμή της σύγχρονης εποχής της.

Τι και αν Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, μετά τα όσα ακολούθησαν της ήττας από τον Παναθηναϊκό, για το κύπελλο Ελλάδας. Η εκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται, ο Έλληνας προπονητής δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τους Πειραιώτες και άπαντες γνώριζαν πως, αργά η γρήγορα, η αδικία θα αποκαθίσταται.

Και πράγματι, αυτό έγινε σχεδόν έξι χρόνια αργότερα, Ολυμπιακός και Μπαρτζώκας συμφώνησαν για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και το μόνο που απομένει, πλέον, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε ο  Έλληνας προπονητής να πιάσει δουλειά, χτίζοντας το παρών και το μέλλον των «ερυθρόλευκων».

Να θυμίσουμε πως ο Μπαρτζώκας έφτασε μέχρι την κατάκτηση της Euroleague με τον Ολυμπιακό το 2013, όντας ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατάφερε κάτι αντίστοιχο, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στους πάγκους των Λοκομοτίβ Κουμπάν (έφτασε μέχρι το Final 4 του 2016), Μπαρτσελόνα και Χίμκι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us