Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευκαιρία στους δανεικούς

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι περίεργο. Από τη μία θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, τόσο για το πρωτάθλημα της Superleague όσο και για το Europa League με τον Ολυμπιακό να περιμένει τη ρεβάνς με τη Γουλβς στις 6 Αυγούστου και από την άλλη θα πρέπει παράλληλα να γίνει η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μια προετοιμασία η οποία στο πλαίσιο των δυσκολιών μετακίνησης και διαμονής σε ξένο χώρο, λόγω του κορωνοϊού, δεν είναι καθόλου απίθανο να διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Σε αυτό το πλαίσιο και χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος περιορισμός αφού ούτε αγώνες Εθνικών ομάδων θα υπάρχουν μέσα στο καλοκαίρι, ούτε άλλες υποχρεώσεις για τους παίκτες, είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ο κύκλος των επιλογών για τον Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν να είναι περισσότεροι από ότι άλλες φορές. Σε αυτό άλλωστε συντελεί και η επέκταση των αλλαγών σε κάθε αγώνα από τις τρεις στις πέντε.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως θα δοθούν ευκαιρίες και σε παίκτες οι οποίοι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν δανεικοί σε ομάδες.

Ένας από αυτούς θα είναι ο Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος πραγματοποίησε μία καλή σεζόν στο πρωτάθλημα Σερβίας με την Ραντνίσκι, αλλά και οι Φοντέ Καμαρά και Ούγκο Κάιπερς, οι οποίοι έπαιξαν δανεικοί στη Γαλλία.

Μην ξεχνάμε τον Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα αλλά και τον Γιάννη Μασούρα ο οποίος έπαιξε στην Λάρισα και από χθες τέθηκε εκτός ομάδας.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ