Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό ο Κανού!

Όχι, δεν είναι ψέμα. Όχι, δεν είναι παρερμηνεία. Είναι αλήθεια και προκύπτει από ρεπορτάζ. Ο Νουάνκου Κανού έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό. Μην μπερδεύεστε, δεν έφτασαν οι «πράσινοι» κοντά στον Νιγηριανό, αλλά το αντίθετο.
Για να μην μακρηγορούμε και για να μην σας μπερδεύουμε. Ο Νιγηριανός παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, όταν ήταν σε ηλικία 34 ετών, έφτασε μια ανάσα από το «τριφύλλι». Όχι για να παίξει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αλλά για να αγοράσει την ΚΑΕ.
Έπειτα από τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως έφτασε ακόμη και στη Νιγηρία για να βρει επενδυτές, το Rednews έκανε ρεπορτάζ και ο άνθρωπος που έφτασε πιο κοντά από τον οποιονδήποτε για να αγοράσει την ΚΑΕ, ήταν ο πρώην παίκτης των, μεταξύ άλλων, Ρεάλ, Άγιαξ και Ίντερ.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η συμφωνία χάλασε γιατί ο Κανού ήθελε ο Παναθηναϊκός να μείνει στην Ευρωλίγκα, αλλά τότε οι «πράσινοι» ήθελαν να πάνε στη FIBA, αλλά τελικά έμειναν στην Ευρωλίγκα, από την οποία όμως, θα φύγουν, αλλά αν δεν βρεθεί παραθυράκι θα μείνουν. Αυτό ακριβώς έγινε, τίποτα άλλο.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ