
Κάτοικος Πειραιά θα είναι την νέα σεζόν η Ιωάννα Διέλα, καθώς η Ελληνίδα διεθνής είπε “όχι” στον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Δίελα. Η Ελληνίδα διεθνής (ημ. γέννησης 2/6/1990, ύψος 1,78μ.) υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Ιωάννα Δίελα ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Ο τρόπος που με προσέγγισε ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Είμαι πανευτυχής που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε αυτό τον σύλλογο και ενθουσιασμένη με το πρότζεκτ της ομάδας. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να συμβάλω στην επίτευξη όλων των στόχων. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούργια σεζόν και να επανέλθουμε σε συνθήκες κανονικότητας μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα η χρονιά και να απολαύσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη αλλά και το μονοπάτι για την κορυφή στις εγχώριες διοργανώσεις».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
2005 – 2012: Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων
2012 – 2017: Παναθηναϊκός
2017 – 2018: Φάρος Κερατσινίου
2018 – 2019: Πανιώνιος
2019 -2021: Παναθηναϊκός


Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN
-
Στο προπονητικό τιμ και η Κουτρόγιαννου
Την πρόσληψη της Ιωάννας Κουτρόγιαννου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, η οποία θα βρίσκεται σε άμεση...
-
Στο πλευρό του Ζίμπαρτς ο Νίκλας
Η επιστροφή του Θάνου Νίκλα στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να...
-
Α1 Γυναικών: Με τέσσερις ξένες παίκτριες και τρεις στην 12αδα για την σεζόν 2022/23
Μέχρι τέσσερις ξένες παίκτριες, θα έχουν δικαίωμα να διατηρούν στο ρόστερ τους οι ομάδες...
-
Κράτησε και Βαμβακά
Οι ανανεώσεις στον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζονται, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να...