Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Εφυγε ο γαύρος Θέμος Αναστασιάδης

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς πέθανε ο δημοσιογράφος και εκδότης Θέμος Αναστασιάδης σε ηλικία 61 ετών. Ο Θέμος ήταν ένθερμος οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ υπήρξε και συνιδρυτής στην εφημερίδα Πρωτθλητής, στην οποία επί σειρά ετών αρθρογραφούσε.

Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή απόψε το βράδυ, 22 Ιανουαρίου, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία. Ηταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Είχε γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1958 και υπήρξε συνιδρυτής και εκδότης της εφημερίδας “Πρωταθλητής” και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Λόγω της μάχης με τον καρκίνο, ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, ενώ είχε κάνει ταξίδια και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τελευταίο δίμηνο είχε επιβαρυνθεί πολύ η υγεία του και γι’ αυτό είχε διακόψει την αρθρογραφία του στο «Πρώτο Θέμα».

Είχε δημιουργήσει μια από τις πιο επιτυχημένες εφημερίδες, αλλά και την τηλεοπτική εκπομπή ΟΛΑ, η οποία ήταν μία από τις πλέον επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης.

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη του “Κόκκινου πρωταθλητή”, Σωτήρη Πουλόπουλου, αναφέρει τα εξής:

“Ο Πρωταθλητής ΘΡΗΝΕΙ την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη. Έφυγε πριν από λίγο σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ!!! Ηταν εκ των ιδρυτών του Πρωταθλητή! Στις 4 κόψαμε την πίτα. Του χαμε το ΔΙΚΟ ΤΟΥ κομμάτι. Αντίο φίλε!!! Σ ευχαριστώ γιά όλα!”

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us