Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είπε “όχι” σε προτάσεις για να διατηρήσει τον κορμό

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος του Ολυμπιακού και τελικά κανένας από τους παίκτες που αναμέναμε στις αρχές του καλοκαιριού δεν παραχωρήθηκε. Παρότι υπήρχε έντονη φημολογία για παραχώρηση των Σισέ, Καμαρά, Κούτρη και Ομάρ, ενώ προέκυψαν και προτάσεις γι αυτούς τους παίκτες, ο Ολυμπιακός δεν τους παραχώρησε, θέτοντας ψηλά των πήχη των απαιτήσεών του.

Οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να “ξεφορτωθούν” και να “σκοτώσουν” κανέναν από τους παίκτες που πολύ ή λίγο βοήθησαν και προσέφεραν πέρυσι αλλά και φέτος στην ομάδα.

Ενδεικτικό είναι το “παζάρι” για Ομάρ και Κούτρη, που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα.

Για τον Ομάρ έδειξαν ενδιαφέρον η Σέλτικ και η Κρίσταλ Πάλας. Οι Άγγλοι προσέφεραν 2 εκ και 2,5 εκ. μπόνους για 25 συμμετοχές του Νορβηγού, με τον Ολυμπιακό να λέει “όχι”, την στιγμή που το συμβόλαιο του Ομάρ λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σαφώς ο Πέδρο Μαρτίνς υπολογίζει τα μέγιστα στο πρόσωπο του δεξιού μπακ.

Για τον Κούτρη, μπορεί να μην είναι φέτος η πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο, ωστόσο στα ματς που χρειάστηκε μπήκε ως αλλαγή. Η Μαγιόρκα θέλησε να τον αποκτήσει με δανεισμό και με οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που δεν δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι.

Η στήριξη του Ολυμπιακού στα πρόσωπα όλων είναι δεδομένη. Τώρα μένει και αυτοί να την ανταποδώσουν.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us