Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Εκδικητική και παράνομη η κίνηση της ΕΟΚ

Η ΕΟΚ συνεχίζει να… τραβά το σκοινί στην κόντρα της με τον Ολυμπιακό, με την Ομοσπονδία να αρνείται στους “ερυθρόλευκους” το δικαίωμα να αποκαλούν όπως θέλουν την ομάδα που κατεβάζουν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως έχουν ξεκαθαρίσει με κάθε νόμιμο τρόπο οι “ερυθρόλευκοι”, η ομάδα που θα συμμετέχει στις διοργανώσεις της ΕΟΚ θα ονομάζεται “Ολυμπιακός Β’ – Αναπτυξιακή ομάδα”, με την ΕΟΚ, όμως, παρανόμως, να αρνείται να αναγνωρίσει το νέο αυτό όνομα, συνεχίζοντας να χρησιμοποιεί το όνομα “Ολυμπιακός”. Αντίθετα, δεν έχει την παραμικρή ένσταση στην μετονομασία του Φάρου Κερατσινίου ως Ηφαίστου Λήμνου, ή το νέο… φρούτο που ακούει στο όνομα Χολαργός Ρόδου (!), ή ακόμα και στην ΓΣ Κύμης – Λαύριο!

Το νομικό επιτελείο της Ομοσπονδίας έχει ενημερώσει το ΔΣ και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, για τις νομιμότατες ενέργειες του Ολυμπιακού, όμως η ΕΟΚ συνεχίζει να μην έχει την παραμικρή… επαφή με την νομιμότητα και να αρνείται το προφανές!

«Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους»,αναφέρουν οι “ερυθρόλευκοι” κύκλοι, με τον Ολυμπιακό να κινείται άμεσα με κάθε δικαίωμα που του δίνει ο νόμος, για την αποκατάσταση της νομιμότητας.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us