Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Εξαλλος ο Μαρτίνς

Ποιός είδε τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν τον φοβήθηκε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τα όσα έγιναν στον Βόλο και τα είχε με τους διαιτητές.

Ο Μαρτίνς διαμαρτυρήθηκε έντονα μόλις τον πληροφόρησαν ότι το γκολ του Σουντανί που ακυρώθηκε ως οφσάϊντ ήταν κανονικό, εκφράζοντας τα παράπονά του στον 4ο διαιτητή αλλά και στον διαιτητή Φωτιά.

Το γκολ του Σουντανί που ακυρώθηκε, το διπλό πέναλτι που δεν δόθηκε, τα δύο δοκάρια αλλά και οι τραυματισμοί έκαναν τον Μαρτίνς να είναι έξω φρενών.

Εντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του Μαρτίνς και για τα χτυπήματα που δέχθηκαν οι παίκτες του, αφού είδε να αποχωρούν τραυματίες Σουντανί και Μπρούνο, ενώ θεωρεί πως κρατήθηκε λίγος χρόνος καθυστερήσεων.

Συνεχώς κατα την διάρκεια του αγώνα φώναζε προς τους παίκτες του για να τα δώσουν όλα, παρά τις συνθήκες με την εχθρική διαιτησία και στο τέλος μάλιστα έδωσε εντολή στον Σα να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Μαρτίνς μάλιστα δεν έκανε για πρώτη φορά μετά από ματς δηλώσεις στη Nova, ενώ δεν πήγε ούτε στην συνέντευξη τύπου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον εκνευρισμό του, αφού πάνω στα νεύρα του δεν θα ήθελε να πει κάτι που θα στοίχιζε στον ίδιο αλλά και στην ομάδα.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ